Ραχήλ Μακρή: «Η κυβερνητική πολιτική παράγει ανεργία και λουκέτα»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

«Η κυβερνητική πολιτική παράγει ανεργία και λουκέτα»



«Παρά τις περί του αντιθέτου κυβερνητικές εξαγγελίες η προσδοκώμενη ανάπτυξη δεν συντελείται με την εφαρμοζόμενη πολιτική οικονομικής συρρίκνωσης. Αντίθετα η ύφεση, που βιώνει η χώρα μας έχει πλήξει καίρια και ενδεχομένως ανεπανόρθωτα την πραγματική οικονομία.

Η μείωση του κύκλου εργασιών των ελληνικών επιχειρήσεων ανέρχεται σε πρωτοφανή μεγέθη. Θύματα της ανερμάτιστης πολιτικής του κ. Σαμαρά και των κομμάτων, που τον στηρίζουν, αποτελούν πλέον και επιχειρήσεις οι οποίες ως και πριν από λίγα χρόνια αποτελούσαν ηγέτες του κλάδου με ισχυρά μερίδια και αναγνωρίσιμα εταιρικά σήματα. Ακόμα και οι εταιρείες αυτές δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην κυβερνητική λαίλαπα, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν σκιά του εαυτού τους.

Στο αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός ο Πρωθυπουργός απαντά με συνάντηση με τους επικεφαλής 16 πολυεθνικών, ενώ παράλληλα σύμφωνα με δημοσιεύματα:

«Εντύπωση προκαλεί η αρνητική στάση που διατηρεί η κυβέρνηση, στην δραματική παρούσα φάση για την ελληνική οικονομία απέναντι στις ελληνικές επιχειρήσεις. Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται αυτές, είναι τόσο εχθρικός που ένας καλόπιστος παρατηρητής, ασχέτου εθνικότητας, θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι στόχος είναι αυτές να χρεοκοπήσουν και το πεδίο δραστηριότητας τους να αναλάβουν οι αντίστοιχες πολυεθνικές και ιδιαίτερα οι ευρωπαϊκές και γερμανικής καταγωγής εταιρείες.»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη