Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Φεστιβάλ Στερεάς

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ
Στην Λαμία
Συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη.
Για μια μοναδική, μουσική παράσταση, κατεβαίνει στον Τόπο Τεχνών “ΧΩΡΑ”(στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας , τη Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013.
Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του. «Κουβαλάει»  στις αποσκευές του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, την δύναμη της παρέας,  μα πάνω από όλα τις μουσικές  και τα στιχάκια του!
Το φθινόπωρο αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη. Το συγκρότημα ελίσσεται με άνεση από τον ηλεκτρικό,  στον απόλυτα ακουστικό  ήχο. Η Ανατολή συναντά την Δύση, διεγείροντας το συναίσθημα μέσα από το «Μουσικόχρονογράφημα» που ετοιμάζει!  

Για μια ακόμη φορά βέβαια, εκτός του δείγματος γραφής της νέας του δουλειάς,   θα ζωντανέψουν οι μουσικές, τα στιχάκια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.  Τον πλαισιώνει  με τα  τραγούδια της από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο:        
                            
«ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΟΝΕΙΡΑ»
Όπου υπογράφει η ίδια τους στίχους, την μουσική, μα και την ερμηνεία!
Η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
Μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα),  Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο), Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες), Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο)     
Επιμέλεια Παραγωγής: Free Voice Records - Αυγέρης Τσιρώνης    

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη