Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην οικία του στο Νεοχώρι Τυμφρηστού Φθιώτιδας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην οικία του στο Νεοχώρι Τυμφρηστού Φθιώτιδας
Οι δράστες αμέσως μετά διέρρηξαν καφενείο του χωριού απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (07-06-2013) τα ξημερώματα, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στο Νεοχώρι Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:30΄ τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, αφού παραβίασαν το παράθυρο της οικίας του ηλικιωμένου ζευγαριού που εκείνη τη στιγμή κοιμόταν, εισήλθαν στο εσωτερικό της.

Στη συνέχεια οι δράστες με την απειλή πιστολιού και άσκηση σωματικής βίας, αφού ακινητοποίησαν τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την 77χρονη σύζυγό του, δένοντας με σεντόνι τα χέρια και τα πόδια τους, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και διάφορα κοσμήματα, ενώ πριν αποχωρήσουν έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου .

Ακολούθως οι δράστες κατευθύνθηκαν σε καφενείο του χωριού, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, και αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν από συρτάρι το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και τα κλειδιά ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το καφενείο και αφού επιβιβάστηκαν σ΄αυτό διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας για τον εντοπισμό των δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη