Ο Στέφανος Σταμέλλος μας αναλύει το Γεωθερμικό Κλιματισμό και την Κομποστοποίηση

6ο ΓΕΛ Λαμίας
Ο κ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ είναι οικονομολόγος, αποφοίτησε από Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΑΣΟΕΕ). Σκέφτεται, ζει και δρα Οικολογικά. Μότο του αποτελεί η ρήση του Ν. Καζαντζάκη από το βιβλίο του Ασκητική: "Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δε σωθεί εγώ θα φταίω".
Ενημερώνει 24 sites οικολογικού περιεχομένου!

Ο κ. Στέφανος Σταμέλλος μετείχε ως ομιλητής στο project: "ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ" της Β΄ Λυκείου του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, με υπεύθυνο καθηγητή το Φυσικό Λάμπρος Αδάμ. Το ppt που υπάρχει στο video που παρακολουθείτε είναι από αυτή του την ομιλία, θέμα της οποίας ήταν ο "ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ" αλλά και η "ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ".
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 1-11-2012.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ τυχερούς, διότι ο κ. Σταμέλλος δεν είναι απλά γνώστης, των θεμάτων της ομιλίας του, από χάρτου, αλλά το ίδιο του το σπίτι είναι γεωθερμικά κλιματιζόμενο και επιπλέον στον κήπο του εφαρμόζει την κομποστοποίηση! Τα λεγόμενά του είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε με τα ίδια μας τα μάτια, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο σπίτι του, στις 8-11-2012.

Προτείνουμε να επισκεφθείτε τα sites του κ. Σταμέλλου:

Για επικοινωνία με τον κ. Στέφανο Σταμέλλο: sstamell@otenet.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη