Ενημερωτική εκδήλωση στη Λαμία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός
Σύλλογος Νέας Μαγνησίας "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ"
Εργατικές Κατοικίες Ν. Μαγνησίας
6973697182                                                    
                                                                                                                         Λαμία,21 Ιουνίου 2013
                            
                                       Δελτίο Τύπου
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, στην πλατεία στις Εργατικές Κατοικίες Ν. Μαγνησίας ώρα 19:30, ο Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας"ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ" με τη στήριξη του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Φθιώτιδας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 ώρα 12:00 το μεσημέρι στα Γραφεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας  Φθιώτιδας οδός Λεωνίδου 9-11,  1ος όροφος (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων), ο Αντιδήμαρχος κ.Σωτ.Κουτσοβέλης, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης κ.Γ. Νερολής, το Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης κ.Ευστ.Μπλέτσας και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαγνησίας "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ" κ. Αθ. Μπρέκης θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης για την Εκδήλωση.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη