Ο ΛΑ.Ο.Σ. για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Ο  ΛΑ.Ο.Σ. με  αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών εκφράζει την ανησυχία του διαπιστώνοντας ότι ένας  θανάσιμος κίνδυνος απειλεί την νεολαία μας. ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Η διάδοση των ναρκωτικών  και φυσικό επακόλουθο η έκκληση των ηθών, πήραν τρομακτικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Καθημερινά νέοι άνθρωποι γεμάτοι ζωή, πέφτουν στα θανατερά δίκτυα των ναρκωτικών και της εκπόρνευσης για να μην ξεμπλέξουν ποτέ πια! Τα ναρκωτικά αποτελούν σήμερα αληθινό εθνικό κίνδυνο. Μια ματιά σε όλη την Ελλάδα φανερώνει μια πραγματικά τραγική κατάσταση. Άνθρωποι νέοι,  που θα έπρεπε να είναι γεμάτοι σφρίγος, με ελπίδες και όνειρα για το μέλλον, επειδή ακριβώς τους λείπει το όνειρο και η ελπίδα, παρασύρονται στους ψεύτικους παραδείσους των ναρκωτικών για να βγουν από εκεί ανθρώπινα κουρέλια, άβουλα πλάσματα, χωρίς προσωπικότητα, με την σφραγίδα της τρέλας και της αποχαύνωσης στα μάτια, τσακισμένοι σωματικά και ψυχικά. Ζητώντας  μάταιη χαρά στα όνειρα των ναρκωτικών, τραβούν αργά και βασανιστικά ,αλλά σίγουρα προς τον τάφο…

Ποιος Έλληνας πατριώτης μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά σ΄ αυτή την συμφορά που απειλεί την νέα γενιά , την ελπίδα του Έθνους μας. Ο ΛΑ.Ο.Σ. καταγγέλλει το σημερινό κατεστημένο της χώρας ότι δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους εγκληματίες εμπόρους ναρκωτικών από το ολέθριο έργο τους, αλλά επίσης δεν κάνει και τίποτα για να προσφέρει στους  νέους δημιουργικές διεξόδους. Η ζωή των νέων δεν βρίσκεται στον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών όπου παραμονεύει ο ποιο φρικτός θάνατος, αλλά: Στον αθλητισμό που θα τους χαρίσει σιδερένια κορμιά, στις λέσχες και τις βιβλιοθήκες που θα τους μορφώσουν, στις εκδρομές που θα τους φέρουν κοντά στην όμορφη και χαρούμενη Ελληνική φύση, στις πολιτισμένες συντροφιές και γιορτές που θα τους γεμίσουν αισιοδοξία, στους πολιτιστικούς συλλόγους, στην μουσική, στις φιλολογικές και καλλιτεχνικές συγκεντρώσεις που θα τους χαρίσουν ψυχική υγεία, δύναμη και χαρά. Μόνο έτσι, μόνον εάν προσφέρουμε αυτά στους νέους, θα χτυπήσουμε την διαφθορά στην ρίζα της. Μόνο έτσι θα φτιάξουμε Ελληνόπουλα άξια της πατρίδας μας, με γερές ψυχές, σε γερά κορμιά, γεμάτα δημιουργική δραστηριότητα, καμάρι των γονιών τους και ελπίδα του Έθνους μας. Δώστε επιτέλους ιδανικά και σωστά πρότυπα στους νέους και τιμωρήστε με τον ποιο σκληρό τρόπο   αυτούς που σκορπούν τα ναρκωτικά ανάμεσα στους νέους μας, γιατί αυτοί μας θέλουν πάντα σκυφτούς και υποταχτικούς , γιατί αυτοί δεν θέλουν να σηκωθεί αυτός ο τόπος.

                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη