Καλοκαίρι! Καιρός για σεξουλική ανανέωση

Εφθασε το καλοκαιράκι!!! Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, η ερωτική μας διάθεση ανεβαίνει. Άλλες έρευνες έχουν δείξει όμως ότι τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχουν οι αιτίες, για τα περισσότερα διαζύγια μέσα στο χρόνο.

Αυτό βέβαια συμβαίνει γιατί ένας από τους δύο ερωτικούς συντρόφους θέλει να ακολουθήσει και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Πριν φτάσουμε στο χωρισμό, σίγουρα θα έχουμε αντιλειφθεί ότι ο ενθουσιασμός και η χαρά, που νιώθαμε στην αρχή, έχει πλέον χαθεί. Μιλάμε για τον ερωτισμό και το πάθος για να τη σεξουαλική ευχαρίστηση.
Έχουμε μερίδιο ευθύνης και εμείς οι γυναίκες. Ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε εντάξει με τον εαυτό μας αλλά και με τον σύντροφο μας.

Σίγουρα το σεξ με έναν άνθρωπο για 5 λεπτά χωρίς να ακουστεί το παραμικρό, είναι ο ''θάνατος της σχέσης'', ειδικά, αν αυτό γίνεται πολύ συχνά τώρα τελευταία. Αν ένας άντρας νιώσει ότι έχει δίπλα του μια γυναίκα, που δεν τον θέλει και δεν το ποθεί, τότε θα αρχίσει να αντιδρά ανάποδα.
Πρέπει να δώσετε ευκαιρία στη σχέση σας να ανάψει από το ερωτικό πάθος. Κάντε πράγματα, που δεν έχετε ξανακάνει ποτέ. Κάποια κυρία, μας είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ στοματικό έρωτα με τον σύντροφο της για πολλά χρόνια. Πώς να ανανεωθεί αυτή η σχέση αν δεν υπάρχει έστω και αυτό το βήμα;

Δοκιμάστε νέους χώρους και παίξτε παιχνίδια ρόλων. Τα ερεθίσματα, που έχετε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι τόσα πολλά, που απλά έπρεπε να το έχετε κάνει. Είναι ένα τεράστιο βήμα για να δείξετε στον σύντροφο σας ότι θέλετε να παραμένετε δίπλα του και ότι νοιάζεστε για να περνάτε καλά και οι δυο.
Εννοείτε ότι δεν αφήνετε να γίνει κάτι, που να σας μειώνει σαν άνθρωπο.

Αλλάξτε την νυχτερινή σας αμφίεση. Βάλτε κάτι πιο σέξι και αφήστε πονηρά υπονοούμενα, για να ξεκινήσει ο κυνηγός-σύντροφος να πιάσει το θήραμα-εσάς. Είναι πανάρχαια πρότυπα όλα αυτά και θα καταλάβετε τι ένστικτα μπορούν να βγουν από το σύντροφό σας, όταν θα αρχίσει να σας επιτίθεται σεξουαλικά. Εκεί θα καταλάβετε τι σημαίνει τεστοστερόνη.

Φροντίδα για τον εαυτό σας, ειδικά το καλοκαίρι, είναι το Α και το Ω για να είστε η βασίλισσα του. Να είστε πάντα δροσιστική και να προσέχετε την φροντίδα των ευαίσθητων περιοχών.. Όταν εσείς φροντίζετε τον εαυτό σας, είναι σίγουρο ότι θα παραμένει δίπλα σας γιατί αξίζετε και είστε μοναδική.
typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη