Ερώτηση της κ. Ελένης Μακρή-Θεοδώρου στον Υπουργό Υγείας για τις σοβαρές ελλείψεις του Ακτινολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Λαμίας

Μετά τη συνάντηση και την αναλυτική συζήτηση με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κο Κουτσοπίνη,  που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες και τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου, κατέθεσε στη Βουλή  ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας (με αρ.πρωτ.:11585/07.06.2013) αναφορικά με τις σοβαρές ελλείψεις και τις ανάγκες ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού του Ακτινολογικού Τμήματος του νοσοκομείου.
Η σχετική ερώτηση έχει ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ
‘ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ»


Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2006 στις καινούργιες του εγκαταστάσεις και εκτός του το νομό Φθιώτιδας εξυπηρετεί ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.
Υπάρχουν καταγεγραμμένες ελλείψεις και απαιτούνται ανανεώσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Μέρος αυτών εστιάζονται στο Ακτινολογικό Τμήμα όπως: Μαγνητικός Τομογράφος, Αξονικός Τομογράφος, Ακτινολογικό μηχάνημα τραυματολογικού τύπου. 
Κατόπιν αυτών

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός:

    Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις αυτές ή να αντικατασταθεί ο συγκεκριμένος τεχνολογικός εξοπλισμός; 
                                  Η ερωτούσα Βουλευτής
                                Ελένη Μακρή-Θεοδώρου’

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη