Μάνος Χατζιδάκις: H EPT είναι ένα απαραίτητο φάρμακο, για να ζούμε με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας‏

από το www.bloggers-tv.gr

«Θα μπορούσα να εισηγηθώ ακόμη και κλείσιμο, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια χωρίς την EPT», είχε παραδεχθεί ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και ιστορικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (1977 - 81) Μάνος Χατζιδάκις σε συνέντευξη στην σπουδαία δημοσιογράφο Μαρία Ρεζάν το 1984.

Όταν η δημοσιογράφος είχε ρωτήσει τον Χατζιδάκι: «Σκεφθήκατε, ποτέ, να εισηγηθείτε, να διαλυθεί η ΕΡΤ και να αρχίσει από την αρχή;», εκείνος είχε απαντήσει προφητικά: «Kι αυτό θα το εισηγούμην αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια, χωρίς την EPT. Θα πεθάνουν αν δεν τους δώσεις εκείνο, για το οποίο θα μπορούν να διαμαρτύρονται. H EPT είναι πολύτιμη γιατί δίδει στον ελληνικό λαό την ευκαιρία να διαμαρτύρεται και να λέει «τι αίσχος που είναι η EPT». H αντιπολίτευση διαμαρτύρεται, γιατί δεν της δίνουν περισσότερο χρόνο, οι άλλοι γιατί δεν τους δίνουν περισσότερη «Δυναστεία», οι άλλοι γιατί υπάρχει η «Δυναστεία» και όλοι είναι ευχαριστημένοι. H EPT είναι ένα απαραίτητο φάρμακο, για να ζούμε με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας».

http://www.bloggers-tv.gr/2013/06/h-ept.html

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη