Συνελήφθησαν δύο Αλβανoί για απόπειρα κλοπής από αυτοκίνητα στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας για απόπειρα κλοπής από αυτοκίνητα στη Χαλκίδα
Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε πυλωτή πολυκατοικίας
Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία

Συνελήφθησαν, σήμερα (14-06-2013) τα ξημερώματα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 02:30΄ τα ξημερώματα, αστυνομικοί της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. ενημερώθηκαν, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, για δύο άτομα που περιφέρονταν ύποπτα σε πυλωτές πολυκατοικιών στη Χαλκίδα.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τους δύο δράστες να κατοπτεύουν σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας. Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως συνελήφθησαν μετά από πεζή καταδίωξη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

    Ένα (1) σιδηροπρίονο, μήκους (30) εκατοστών και δύο (2) κατσαβίδια (από τα οποία το ένα στραβοκατσάβιδο).
    Ένα (1) μαχαίρι με ειδικά διαμορφωμένη λάμα και μία (1) πένσα.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη