«Κάψε το σενάριο» την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 στον Τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέϊκα Υπάτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ
Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν...
Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!
Αδιαμφισβήτητα από τις πιο πρωτότυπες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το "Κάψε το σενάριο" θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της Λαμίας, θα βρίσκεται σε περιοδεία και θα μας ξαναεπισκεφτούν στο Φεστιβάλ Οίτης την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 21.30, τόπος τεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης
Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.
Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους για 2η συνεχή χρονιά στο ΜEGA η ομάδα του Κάψε το Σενάριο περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα ,παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σάτιρα, σταντ απ κόμεντι και ότι άλλο προκύψει!

info:
Τετάρτη 10 Ιουλίου
Τόπος τεχνών Χώρα, Λελέικα  Υπάτης
 Ώρα 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ [κανονικό], 10 ευρώ προπώληση  στο SEVEN της πλ. Λαού.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2231051075 ή στο 6936995142.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη