1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο οποίο συμμετέχουν η Κύπρος, η Κροατία, η Σερβία και η Βουλγαρία στην πλατεία Βουζίου


ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού



Δομοκός 2/7/2013



Δελτίον Τύπου



Πολιτιστικές Δράσεις 2013

«Κάμπος - Οροπέδιο - Βουνό»



Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Βουζίου, πραγματοποιείται το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, στο οποίο συμμετέχουν η Κύπρος, η Κροατία, η Σερβία και η Βουλγαρία με τα χορευτικά τους συγκροτήματα και τις ορχήστρες τους.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού διοργανώνει ο «Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δομοκού» σε συνεργασία με την «Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας», που διοργανώνει τα «Καραϊσκάκεια» και τον «Επιμορφωτικό Σύλλογο των Απανταχού Βουζιωτών». Η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Δομοκού.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος πολιτιστικών δράσεων, όπου εμφανίστηκαν σε διάφορα μέρη του Δήμου Δομοκού, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Γιάννης Σπανός, η Λόρνα, το Θέατρο Σκιών του Άθω Δανέλλη, η «Εστουδιαντίνα», οι «Red Wine Band», τα «Κρυστάλλινα Ρόδα», οι Θεσσαλονικείς «Κουκλουξσάξ», το χορευτικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) – τμήμα Σερρών και από τα μέσα Ιουλίου αρχίζει ο δεύτερος κύκλος  με θέατρο, μουσική, νέον ελληνικό κινηματογράφο, Θέατρο Σκιών κι αφιερώματα σε πνευματικούς ανθρώπους της περιοχής του Δήμου Δομοκού.



Α.Π.Ο.ΔΗ.ΔΟ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη