Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός στη Χαλκίδα για πλαστογραφία

Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Χαλκίδα, διότι επιχείρησε να προβεί στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, χρησιμοποιώντας πλαστό δελτίο ταυτότητας

Συνελήφθη, χθες (02-07-2013) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Γραφείου Έκδοσης Διαβατηρίων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και ψευδής ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 27χρονος μετέβη στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων, που στεγάζεται στον 1ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Ευβοίας, προκειμένου να προβεί στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου.

Μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, ο 27χρονος προσκόμισε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας το οποίο, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, ήταν πλαστό και κατασχέθηκε, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη