Η «κοινωνία αξιών» και οι «Δημοκρατικοί» παρουσίασαν τις πολιτικές θέσεις και κοινούς τους στόχους

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ :“ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ”
ΤΟ “ΝΕΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ “ΑΥΡΙΟ”

Σήμερα την 1η Ιουλίου, στο ξενοδοχείο ‘’RadissonPark’’,  η ‘’κοινωνία αξιών’’  και οι ‘’Δημοκρατικοί’’, παρουσίασαν τις πολιτικές θέσεις τους και του κοινούς στόχους συνεργασίας που έχουν θέσει.

Ανακοινώθηκε επίσημα η σημαντική πρωτοβουλία των δυο κομμάτων,  για σύνθεση ενός ενιαίου υπερκομματικού ευρω-ψηφοδελτίου του κεντρώου/μεταρρυθμιστικού χώρου στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Έγινε πρόσκληση για συμμετοχή όλων των νέων κομμάτων, κοινωνικών φορέων και πολιτικών οργανώσεων που εκπροσωπούν τις ‘’νέες’’ αυτές πολιτικές δυνάμεις και οι οποίες είναι αναγκαίο να ηγηθούν για να απεγκλωβίσουν την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό του ‘’ζοφερού χθες’’ και να την οδηγήσουν σε ένα ‘’σύγχρονο αύριο’’.  
Η καλή συνεργασία της ‘’κοινωνίας αξιών‘’ και των ‘’Δημοκρατικών’’, ζωντανεύει τις ελπίδες για ευρύτερη σύμπραξη.  Η συνεργασία στην σύνθεση κοινού ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές είναι η ιδανική ευκαιρία ανάδειξης του “νέου” σε ισχυρή πολιτική δύναμη.
Στην εκδήλωση μίλησαν οι εξής ομιλητές:
  • Δημήτρης Μπουραντάς,Πρόεδρος της ‘’κοινωνίας αξιών’’, καθηγητής Πανεπιστημίου, παρουσίασε το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους της πολιτικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.
  • Αναστάσιος Τσάμης,Αντιπρόεδρος των ‘’Δημοκρατικών’’, καθηγητής Πανεπιστημίου, μίλησε για την ‘’άμεση ανάγκη φορολογικής μεταρρύθμισης ως πυρήνα ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης’’.
  • Γιώργος Προκοπάκης,Σύμβουλος επιχειρήσεων και πρώην καθηγητής στο ColumbiaUniversity, προσκεκλημένος, μίλησε με θέμα: “Tέλος τα μνημόνια ; Προοπτικές για τη βιωσιμότητα του χρέους και για τη βραχυπρόθεσμη επανεκκίνηση της οικονομίας.”
  • Γιώργος Βερνίκος,Επιχειρηματίας, προσκεκλημένος, ανάλυσε  εμπεριστατωμένα τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
  • Μιχάλης Ιακωβίδης, Συντονιστής του Διεθνή Τομέα της “κοινωνίας αξιών”, παρουσίασε την “Πρόταση Συνεργασίας για τις Ευρωεκλογές 2014”                                                                                              

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη