Πως οι άντρες αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες της γυναίκας στο σεξ

Tο να είσαι γυναίκα στις μέρες μας, είναι δύσκολο, σκληρό και απαιτητικό, μιας και είμαστε το ωραίο φύλο και όσο να πεις οι απαιτήσεις μεγαλώνουν από άποψη εμφάνισης και συμπεριφοράς. Ωστόσο, μπορεί για εμάς ας πούμε κάτι που είναι συνώνυμο της καταστροφής, για τον άντρα να είναι εντελώς αδιάφορο, ειδικά κατά τη διάρκεια του sex! Ας πάμε λοιπόν να δούμε τις μεγαλύτερες ανησυχίες μιας γυναίκας πάνω στον sex και πώς τις αντιμετωπίζει ένας άντρας... 
1. Το τριχωτό το πόδι: Είναι τέλειο να θέλετε να είστε περιποιημένες και άψογες αλλά αυτό που πραγματικά πιστεύει ο άντρας για την τρίχα είναι ότι αν δεν είναι τρίχωμα αρκούδας το sex δεν αναβάλλεται γιατί δεν υπάρχει λόγος! Ξέρετε ποιες τρίχες τους πειράζουν; Μουστάκι, προφανώς, μασχάλες και κοιλιά. 

2. Αυτός ο ήχος ήταν... αέρια: Τα αέρια και όλοι οι παρόμοιοι ήχοι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν γιατί απλά είναι στη φύση! Η αλήθεια είναι όμως, ότι η ντροπή βρίσκεται καθαρά και μόνο στο δικό μας εγκέφαλο καθότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών εκτός του ότι δεν δίνει καμία απολύτως σημασία σε κάτι τέτοιο, τους φαίνεται μέχρι και αστείο ενώ τις περισσότερες φορές ίσως και να γελάσουν χαριτωμένα για να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. 

3. Μήπως είμαι χοντρή;: Τους άντρες όλου του κόσμου να ρωτήσετε, δεν υπάρχει κανένας που να σας πει ότι την επίμαχη στιγμή θα κάτσει να παρατηρήσει παχάκια και χαλάρωση! ΚΑΝΕΝΑΣ! Οι ανασφάλειες είναι όλες στο θολό μας το μυαλό. Αφήστε δε που σας έχει χιλιοτσεκάρει καιρό πριν οπότε το σώμα σας και η ανατομία σας δεν αποτελεί και τρομερή έκπληξη για εκείνον! 

4. Μυρίζει η αναπνοή μου! Συμφορά: Έναν ερεθσιμένο άντρα δεν τον σταματά μία όχι και τόσο φρέσκια αναπνοή. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν τον σταματά ούτε το σκόρδο ούτε και το κρεμμύδι! Δηλαδή εσάς θα σας σταματούσε; Δεν λέμε να έχετε τσακωθεί με την οδοντόβουρτσα, αλλά αν μια φορά φάγατε κι εσείς ένα σουβλάκι σαν άνθρωπος, δεν ήρθε και η καταστροφή! 

5. Άραγε θα του αρέσουν τα σέξι εσώρουχα που πήρα;: Κανένας άντρας δεν παρατηρεί τα εσώρουχά σας, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα σας τα βγάλουν! Η μόνη περίπτωση που ίσως και να ρίξει ένα βλέφαρο στο τι φοράτε, είναι αν του κάνετε στριπτίζ, κι αυτό με επιφύλξαξη το λέμε! Ο άντρας έχει μία συγκεκριμένη άποψη: ωραία οπίσθια να σου κάνει και ότι είναι.
typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη