Ποιες και γιατί επιλέγουν μικρότερο σύντροφο

Tελευταίες έρευνες αποδεικνύουν περίτρανα, ότι όσο πιο πετυχημένη είναι μία γυναίκα, τόσο μικρότερο σύντροφο αναζητά! Αν λοιπόν είστε καριερίστα και σας αρέσουν τα νεαρότερα αρσενικά, δεν έχετε κάτι μην άγχεστε, διότι είναι απολύτως φυσικό. Οι λόγοι της επιλογής αυτής είναι 4 και είναι όλοι εδώ για τα μάτια σας μόνο.

1. Λιγότερες προσδοκίες: Μία πετυχημένη γυναίκα δεν αναζητά και πολλά πράγματα.. Το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά, να ηρεμεί έπειτα από μία δύσκολη μέρα και ο άνθρωπος που έχει δίπλα της να μπορεί να την κάνει να ξεχνάει το άγχος και το στρες.

2. Οι νεότεροι άντρες έχουν... πλάκα:: Όταν έχετε μία εξαντλητική μέρα στη δουλειά, αυτό που θέλετε περισσότερο δεν είναι να βρεθείτε με άτομα που σας κάνουν να γελάτε και σας χαλαρώνουν; Ε αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον μικρότερο άντρα. Θα σας πάει βόλτα, θα δείτε μία ανάλαφρη ταινία, και όχι ιρανικό κινηματογράφο και θα πάτε σπίτι να κάνετε ωραιότατο sex γιατί εκείνος και όρεξη θα έχει και αντοχές. Και αν του πείτε ότι δεν θέλετε γιατί είστε κουρασμένη, θα το δεχτεί αβασάνιστα χωρίς φυσικά μούτρα και τσακωμούς.

3. Ισοσταθμίζει τον ανταγωνισμό: Είναι πολύ καλύτερο να συναναστρέφεστε έναν άνθρωπο πιο χαλαρό και λιγότερο αγχώδη ώστε να υπάρχει και μία ισορροπία.

4. Eίναι και το θέμα της ανωριμότητας: Συνήθως, οι γυναίκες που εργάζονται πολύ και γενικότερα είναι ελάχιστες ώρες στο σπίτι, καλώς ή κακώς, ούτε με τις δουλειές του σπιτιού τα πάνε καλά, ούτε με την μαγειρική, οπόταν τι θέλετε τον άντρα τον μεγαλύτερο; 
typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη