Δήλωση του Κ. Κουτσογιαννακόπουλου για την επίθεση στο Δήμαρχο Αθηναίων

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΜΙΝΗ, 8-7-2013
Εκφράζω απερίφραστα τη στήριξή μου στον Δήμαρχο Αθηναίων και την απέχθεια μου προς τους εγκάθετους αντιδημοκράτες που τον προπηλάκισαν εχθές.

Το κουβάρι της υπόθεσης αυτής ξετυλίγεται ώρα με την ώρα. Γινόμαστε μάρτυρες της στοχοποίησης, του ψηφισμένου από τους πολίτες του μεγαλύτερου Δήμου της Επικράτειας, κύριου Καμίνη, προς συνέτιση των υπολοίπων δημάρχων;;;

Οι καταγγελίες του Δημάρχου της Αθήνας βαρύνουν τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ για ηθική αυτουργία. Η δε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποποιείται της ευθύνης και κάνει λόγο για ακροδεξιά στοιχεία.

Καλώ τον κύριο Μπαλασόπουλο είτε να στηρίξει τις κατηγορίες του με ονοματεπώνυμα, είτε να τις απεμπολήσει δια παντός τις εν λόγω διαχρονικές πρακτικές του, αλλιώς θα θεωρηθεί ότι είναι πράγματι ηθικός αυτουργός είτε εφευρίσκει πρακτικές απομειώσεως των ευθυνών του.

Σε κάθε περίπτωση ο Νόμος και η Τάξη πρέπει να επιβληθούν, οι δε ένοχοι να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Αν δε είναι εργαζόμενοι είτε στους ΟΤΑ, είτε στο Δημόσιο γενικά, να απολυθούν πάραυτα.

Η φασίζουσα πρακτική οφείλει να πολεμηθεί μέχρις εσχάτων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη