Εάν οι οδηγοί τρένων θέλουν να φορούν φούστες δεν υπάρχει πρόβλημα!


Ο λόγος για τους άνδρες οδηγούς τρένων στη Σουηδία, που εργάζονται στη γραμμή Roslagsbanan (βόρεια της Στοκχόλμης) και οι οποίοι συνήθιζαν να φορούν σορτσάκια κατά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Η εταιρία Arriva, ωστόσο, η οποία ανέλαβε την συγκεκριμένη γραμμή τον Ιανουάριο, επέβαλε νέο dress code, που απαγορεύει τα σορτσάκια.

Οι οδηγοί, λοιπόν, αποφάσισαν να φορούν φούστα, κάτι που... δεν απαγορεύει η Arriva!

"Το σκεπτικό μας είναι ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένοι όταν εκπροσωπούν την Arriva και η στολή αυτή (σ.σ.: οι φούστες) ανταποκρίνεται σε αυτό. Εάν οι άνδρες θέλουν να φορούν φούστες, δεν υπάρχει πρόβλημα" δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας Τόμας Χεντένιους.

Όπως δήλωσε στο BBC ο οδηγός Μάρτιν Άκερστεν, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αποφάσισαν να φορούν φούστα τις ζεστές ημέρες, μετά την απαγόρευση της εταιρίας να φορούν σορτσάκια.

"Είχαμε πει ότι όταν έρθει το καλοκαίρι, θα φοράμε φούστες. Εδώ έχει πολλή ζέστη και γι' αυτό φορούσαμε σορτσάκια. Εάν όμως δεν μπορούμε πλέον, τότε θα φοράμε φούστες για περισσότερη άνεση" δήλωσε.

Και πρόσθεσε: "Οι επιβάτες μας κοιτούν, αλλά κανένας μέχρι σήμερα δεν μας έχει κάνει παράπονα -τουλάχιστον όχι σε εμένα. Και δεν με πειράζει καθόλου, όσο έχω την άνεσή μου".
typos.com.cy




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη