Μάγεψαν οι Ku-Klux-Sax και τα σαξόφωνά τους το Δομοκό!

Μάγεψαν οι Ku-Klux-Sax και τα σαξόφωνά τους το Δομοκό!
Με  τη συναυλία της Ορχήστρας Σαξοφώνων και Τραγουδιστών «Κου-Κλουξ-Σαξ» συνεχίστηκαν οι δράσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο της πόλης του Δομοκού, το Σαββατόβραδο.
Οι  «Κου-Κλουξ-Σαξ» όχι, δεν φορούν κουκούλες! Απλά αγαπούν το σαξόφωνο και την καλή μουσική, λατρεύουν να την απολαμβάνουν και να τη μοιράζονται.
Είναι ένα μουσικό σύνολο που δημιούργησε ο δραστήριος θεσσαλονικιός σαξοφωνίστας και δάσκαλος Θεόφιλος Σωτηριάδης και συσπειρώθηκαν μόλις στις αρχές του 2008, όμως ως ιδέα στροβίλιζε επί σειρά ετών στο μυαλό του δημιουργού τους.
Οι «Κου-Κλουξ-Σαξ» έχουν αποκτήσει από την πρώτη στιγμή τη δυναμική οικογένειας, «επειδή δεν είναι κάτι ψεύτικο», και αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή τους. Βρέθηκαν στη φιλόξενη αγκαλιά του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, που είναι αξιέπαινο για τις προσπάθειές του να παράγει και να προάγει τον πολιτισμό.
Οι ήχοι των σαξοφώνων και οι μελωδικές φωνές των παιδιών της ορχήστρας υποδέχθηκαν και άγγιξαν μαγικά τους επισκέπτες της εκδήλωσης, ζέσταναν την ψυχρή (λόγω του καιρού) βραδιά στο Δομοκό και τους χάρισαν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Συγχαρητήρια στον άξιο Πρόεδρο κ. Γιάννη Τράντα και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού για τις εξαιρετικές και ποιοτικές επιλογές τους το φετινό καλοκαίρι!











Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού, κ. Ιωάννης Τράντας

 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη