ΛΑ.Ο.Σ.: Scripta manent- σε λίγους μήνες θα δούμε ποιος λέει αλήθεια ποιος λέει ψέματα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 30 Ιουνίου 2013 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Ο κ. Σαμαράς κλείνοντας το συνέδριο της ΝΔ μας είπε, με μία αποφασιστικότητα και με μία πειθώ που….. θύμιζε τον Σαμαρά που ένα χρόνο πριν μας διαβεβαίωνε ότι ποτέ δεν πρόκειται να συνεργασθεί με το φαύλο ΠΑΣΟΚ,   ότι η εικόνα και η αξιοπρέπεια  της χώρας άλλαξε προς το καλύτερο τον τελευταίο καιρό και ότι η αξιοπιστία του τόπου έχει αποκατασταθεί ……. Είπε επίσης ότι αυτός και η ΝΔ έχουν σχέδιο , όραμα και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλλον .

Ο ΛΑ.Ο.Σ. θεωρεί υποχρέωση του να ενημερώσει τους Έλληνες για το τι πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.  Νέα βάρβαρα μέτρα κατά  του ελληνικού λαού είναι  μπροστά και -ως συνήθως- θα παρθούν μετά τα «μπάνια του λαού». Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι  μπροστά

Δείτε λοιπόν τι μας περιμένει το επόμενο διάστημα, παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού διαβιεί ήδη κάτω από δύσκολες  συνθήκες στα όρια της φτώχειας:

                  Ο κατώτερος μισθός θα πέσει κατά πάσα πιθανότητα  από τα 586 ευρώ που βρίσκεται σήμερα και στις αρχές κάθε έτους θα επανακαθορίζεται με βάση τις δημοσιονομικές σταθερές. Αυτό θα οδηγήσει και σε περεταίρω μείωση της απαράδεκτης σημερινής βασικής σύνταξης !    

                 Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει δεσμευθεί από το 1ο Μνημόνιο για 150.000 μαζικές απολύσεις (και όχι για κινητικότητα και εφεδρεία) στο δημόσιο τομέα μέχρι το 2015 και κλείσιμο χιλιάδων οργανισμών του Δημοσίου , αυτές θα γίνουν και μάλιστα με τον πιο βίαιο τρόπο. Δεν θα μειωθεί ο ΦΠΑ τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια και ας φωνάζουν οι έμποροι και οι άλλοι επαγγελματίες ,θα σκληρύνει ακόμα περισσότερο η φορολογία ακινήτων, θα καθιερωθεί φορολογία και σε όλα τα αγροτεμάχια και θα αρχίσουν   πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας από το 2014 λόγω χρεών.

“Scripta manent”  “Τα γραπτά μένουν” , σε λίγους μήνες θα δούμε ποιος λέει αλήθεια ποιος λέει ψέματα

                                           

                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη