Υλικά
35 γρ. Αρωματικό μείγμα για τάκο
24 μεγάλες Γαρίδες
3 μέτρια Κολοκυθάκια
2 κουταλάκια Λάδι
2 κουταλιές ψιλοκομμένα Φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλυτζανιού Χυμός λεμονι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Κόψτε το κάθε κολοκυθάκι σε 4 φέτες. Περάστε τις γαρίδες και τα κολοκυθάκια σε 12 καλαμάκια ξύλινα. Βάλτε τα σουβλάκια σε μια πιατέλα και ανακατώστε τα με τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάστε και βάλτε την πιατέλα στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα. Στραγγίστε τα σουβλάκια και φυλάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε τα σουβλάκια πάνω σε ζεσταμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τα αλείφοντας τα μερικές φορές με τη μαρινάτα, μέχρι να αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες.
35 γρ. Αρωματικό μείγμα για τάκο
24 μεγάλες Γαρίδες
3 μέτρια Κολοκυθάκια
2 κουταλάκια Λάδι
2 κουταλιές ψιλοκομμένα Φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 φλυτζανιού Χυμός λεμονι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Κόψτε το κάθε κολοκυθάκι σε 4 φέτες. Περάστε τις γαρίδες και τα κολοκυθάκια σε 12 καλαμάκια ξύλινα. Βάλτε τα σουβλάκια σε μια πιατέλα και ανακατώστε τα με τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάστε και βάλτε την πιατέλα στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα. Στραγγίστε τα σουβλάκια και φυλάξτε τη μαρινάτα. Βάλτε τα σουβλάκια πάνω σε ζεσταμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τα αλείφοντας τα μερικές φορές με τη μαρινάτα, μέχρι να αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες.
typos.com.cy