ΛΑ.Ο.Σ.: Επαναλαμβάνεται η ίδια φαρσοκωμωδία που παίχτηκε με το Πανεπιστήμια Στερεάς Ελλάδος

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ:
 Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ξεκάθαρος.

Επαναλαμβάνεται η  ίδια φαρσοκωμωδία που παίχτηκε  με το Πανεπιστήμια Στερεάς Ελλάδος.

Τώρα που όλα τελείωσαν με την ΛΑΡΚΟ όλοι ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το . . . . μέλλον της ΛΑΡΚΟ . . . . . .  Ψεύτες και υποκριτές.

Τώρα κύριοι βουλευτές και κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και κύριοι συνδικαλιστές είναι πολύ αργά. Τόσα χρόνια τι κάνατε; Τόσα χρόνια που ήσασταν;

Αλλά ακόμη και τώρα κοροϊδεύεται τον κόσμο. Να αντισταθούμε, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους, να γίνει κοινοβουλευτική παρέμβαση, να κατατεθεί τροπολογία στην βουλή, να συνεχισθεί ο αγώνας, να γίνουν πορείες και άλλα τέτοια ακούγονται.

Ε και;

Ας πούμε ότι έγιναν όλα αυτά, θα αλλάξει τίποτα ;

Βουλευτές, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστές πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ( αυτή η κυβέρνηση ) θα αλλάξει πολιτική και δεν θα ξεπουλήσει την ΛΑΡΚΟ; Ή το πιστεύουν οπότε θα πρέπει να είναι επιεικώς αγαθοί ή ξέρουν, καταλαβαίνουν τι γίνεται και κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό για προσωπικά ή/και κομματικά οφέλη.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει επανειλημμένα κάνει ξεκάθαρο προς τον Ελληνικό λαό ότι για να αλλάξει η πολιτική της χώρας σε όλους τους τομείς (και στον οικονομικό) ένας τρόπος υπάρχει, ένας και μοναδικός : Να αλλάξει η κυβέρνηση .

Παραιτηθείτε κύριοι βουλευτές, παραιτηθείτε  κύριοι αυτοδιοικιτικοί. Παραιτηθείτε ομαδικά , μαζικά για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός.

Δεν παραιτήστε ; Είστε ψεύτες και υποκριτές, συνένοχοι της κυβέρνησης, των τροϊκανών , του κατεστημένου.

                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη