Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Λαμία 0-1

Με το «διπλό» απέδρασε η Λαμία από το γήπεδο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 1-0, ξεκινώντας πολύ καλά τη σεζόν.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 87' όταν μετά από σέντρα του Καραπέτσα ο Ταμάμης σκόραρε με προβολή μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πάντως μπορούν να αισθάνονται άτυχοι καθώς είχαν δοκάρι στο 29' μετά από σουτ του Κλιάνη.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης,Καπασακαλίδης,Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσιαμπέρας (89΄ Τρικαλόπουλος), Τσαγκαράκης, Παμλίδης (57΄ Κυρτέγος), Παυλίδης, Νάκας, Κλιάνης (78΄ Σταύρε).
Λαμία (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Σκόρδας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Παπαδήμας, Πάνος (64΄ Κουτρομάνος), Μαλισόβας, Αντωνίου (78΄ Ταμάμης), Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κυπτίου (79΄ Καραπέτσας).
 Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας, ο Μαχητής Τερψιθέας λύγισε τη Χαλκίδα εντός έδρας με 2-1, ο Αχιλλέας Δομοκού τον Δωτιέα Αγιάς με 1-0, ενώ το Μακροχώρι απέδρασε από το γήπεδο του Πυργετού με 2-0. Τέλος ισόπαλα χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του Ρήγα Φεραίου με τον ΑΟ Καρδίτσας και των Λευκαδίων με την Κύμη.
 onsports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη