Αχιλλέας Δομοκού - Δωτιέας Αγιάς 1-0

Η έδρα... μίλησε στην αναμέτρηση του Αχιλλέα Δομοκού με τον Δωτιέα Αγιάς, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0.
Το χρυσό τρίποντο έδωσε το γκολ του Μπουγιώτα στο 82', ενώ από το 87' οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ριζούλη.
Αχιλλέας Δομοκού (Αχιλλέας Καμπάς): Γιολδάσης, Ράπτης, Πένδρο, Μπαντής, Κάππος, Καλαμάτας, Καντού (63' Αδάμος), Κεϊτά, Μπουγιώτας (92' Ξεζώνοτος), Φραταράκου (90' Αλαμάνης Κ.Ι.), Αναστασίου
Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Ριζούλης, Λούγκος Ν.Δ. (77' Ζάγκουσκας), Καλιάμπας (46' Πολύζος), Τσιανάκας, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας (63' Βαλαώρας), Λώττας, Τζιώλας, Κατσίκης.


 Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας, ο Μαχητής Τερψιθέας λύγισε τη Χαλκίδα εντός έδρας με 2-1, η Λαμία έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (1-0), ενώ το Μακροχώρι απέδρασε από το γήπεδο του Πυργετού με 2-0. Τέλος ισόπαλα χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του Ρήγα Φεραίου με τον ΑΟ Καρδίτσας και των Λευκαδίων με την Κύμη.
onsports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη