Επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964


  Ο Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014, το βράδυ της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Ο πρόεδρος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον χαιρετισμό του τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Β΄Εθνική κατηγορία, και η δημιουργία μιας ομάδας, όχι με κερδοσκοπικό χαρακτήρα αλλά παράγοντας αθλητισμό και πολιτισμό και ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου σ’ αυτή την προσπάθεια.
Οι φίλαθλοι της Λαμίας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τίμησαν με πλακέτα τον Πρόεδρο του συλλόγου και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Δημήτρης Κουτρουμάνος και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι η είσοδος στους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην Ανθήλη θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα οικονομικής προσφοράς και ενίσχυσης σε όποιον το επιθυμεί και τα έσοδα του πρώτου αγώνα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαμιέων και του δεύτερου στα δύο ορφανοτροφεία αρρένων και θηλαίων της πόλης.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η τεχνική ηγεσία, το ιατρικό επιτελείο και οι νέες φανέλες της φετινής περιόδου που είναι η λευκή, η μπλέ, η κόκκινη με πλάγιες λευκές ρίγες, και για τους τερματοφύλακες μαύρη και πορτοκαλί.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν τοπικοί φορείς, βουλευτές, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης, μέλη της Ε.Π.Σ.Φθιώτιδας, πρόεδροι ομάδων από το νομό, παλιοί πρόεδροι της ομάδας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του συλλόγου.
Πηγή: lamia1964.gr






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη