Ρίνγκ το ματς Λαμία - Ρήγας Φεραίος 2 - 1

Μια φάση ήταν αρκετή για να... τινάξει στον αέρα την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ρήγα Φεραίο, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1. Στο 85' ο διαιτητής θα αποβάλλει τον Γ. Ζαγγανά από τον πάγκο της Λαμίας κάτι που θα ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.

Στην εξέλιξη της φάσης οι παίκτες της δεν θα τηρήσουν το fair play όταν αντίπαλος ήταν στο έδαφος, ο Κυπτίου έβγαλε τη σέντρα και μέσα στην περιοχή ο Ταμάμης ανατράπηκε από τον Γούτσιο, με τον διαιτητή και τον βοηθό να υποδεικνύουν αρχικά άουτ. Ωστόσο στη συνέχεια θα υπάρξουν πάρα πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς τον διαιτητή που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση για αρκετή ώρα. Οι διαιτητές συνεδρίασαν για λίγη ώρα και τελικά ύστερα από υπόδειξη του α' βοηθού δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λαμίας!
Οπως ήταν φυσιολογικό, η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των παικτών του Ρήγα Φεραίου και ζήτησαν το λόγο από το διαιτητικό τρίο, τους οποίους προστάτευε η αστυνομική δύναμη.

Τελικά μετά από αποβολές σε ανθρώπους των πάγκων εκατέρωθεν το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από περίπου δέκα λεπτά με την εκτέλεση πέναλτι του Ταμάμη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 43' ο Κυπτίου είχε δώσει το προβάδισμα στη Λαμία για να ισοφαρίσε στο 64' ο Κουβελάς. Δοκάρια είχαν στην αναμέτρηση οι Κόλεφ (52') και Κουβελάς (38').

ΛΑΜΙΑ (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαδήμας, Καραπέτσας, Μκριτσιάν, Γόγολος (63' λ. τρ. Παπαστεργίου), Κουτρομάνος (75' Μαλισσόβας), Αντωνίου, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης (69' Ταμάμης), Κυπτίου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Γούτσιος, Βουραζέρης, Μπλέτσας, Μπακάλης, Χατζής, Κουβελάς, Ζατσάϊ, Γκίκα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ     1-1
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΧΙΛ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ     0-1
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ     2-1
ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ     0-1
ΝΑΟΥΣΑ - ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ     1-1
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ - ΠΥΡΓΕΤΟΣ     2-0
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΚΥΜΗ     0-2
ΡΕΠΟ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ    

Η βαθμολογία:
ΛΑΜΙΑ     6
ΤΡΙΚΑΛΑ     4
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ     4
ΛΕΥΚΑΔΙΑ     4
ΚΥΜΗ     4
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ     3
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ     3
ΑΧΙΛ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ     3
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ     3
ΝΑΟΥΣΑ     1
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ     1
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ     1
ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ     1
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ     0
ΠΥΡΓΕΤΟΣ     0

Η επόμενη αγωνιστική:

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
ΑΧΙΛ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΝΑΟΥΣΑ
ΚΥΜΗ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ - ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΡΕΠΟ: ΠΥΡΓΕΤΟΣ


Πηγή:  volosnet.net

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη