Κύζικος Νέας Περάμου - ΓΣ Λαμία 3-2 στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος»

Σε αγώνα γιορτή για το βόλεϊ που έγινε στη Νέα Πέραμο και στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της πόλης η Κύζικος νίκησε τον Γ.Σ.Λαμία με 3-2 σετ στον δεύτερο αγώνα της πρεμιέρας του τουρνουά.
  
 Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σετ, αρχικά, αλλά όσο περνούσε η ώρα η Λαμία φαινόταν πιο κουρασμένη τους γηπεδούχους, κάτι που φάνηκε από το τρίτο σετ και μετά.

Τότε η Κύζικος πάλεψε να κρατηθεί κοντά στην Λαμία, ωστόσο κάποια λάθη στο σερβίς δημιούργησαν τις συνθήκες για να πάρει η φιλοξενούμενη ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Ωστόσο, τα καλά σερβις των Καρακίτσου και Βαρδή έφεραν τη διαφορά στον πόντο και ο Καρανικολάου με μπλοκ και άσσο ισοφάρισε σε 18-18. Στη συνέχεια ένα άουτ από τον Πέτι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Όμως κάποιες άστοχες επιθέσεις, έδωσαν στη Λαμια εκ νέου το προβάδισμα.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση όμως ξεκίνησε το τέταρτο σετ χωρίς συγκέντρωση και με αρκετά λάθη, απόρροια της κούρασης. Η Κύζικος το εκμεταλλεύτηκε για να προηγηθεί με 10-3. Το μπλοκ του Κατσανεβάκη στον Καβαδά έκανε το 11-3 και άμεσα ο Γιάτσης ζήτησε τάιμ άουτ. Το 12-3 έγινε με πρώτο χρόνο του Κατσανεβάκη, ενώ ο Όλιεμαν κάρφωσε στο φιλέ και άουτ για το 13-3. Η Λαμία δεν αντέδρασε και το 25-14 ήταν γεγονός.

Στο τάι μπρέικ ένα εντυπωσιακό μπλοκ ου Καρακίτσου πάνω στον Πέτι και μία κόντρα επίθεση έκανε το 8-5 υπέρ της Κυζίκου που έβαζε τις βάσεις για την μεγάλη νίκη. Το χαμένο σερβις του Καρανικολάου για το 12-11 δεν στάθηκε ικανό να ξαναβάλει την Λαμία στο παιχνίδι καθώς ακόμα και στο 14-13 δεν έδειξε να έχει τις δυνάμεις για την ανατροπή.

Τα σετ: 2-3 (17-25, 25-21, 22-25, 25-14,15-13)
 
ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Κουμπλής): Κατσανεβάκης, Καρακίτσος, Βαρδής, Καρανικολάου, Ζαχαρόπουλος, Μπεκιάρης / Λιώτας (λ), Θεοδώροπουλος, Αλεξόπουλος, Πλεμένος, Κούλας, Λιώτας Θ
 
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Γιάτσης): Δημητριάδης, Ριζόπουλος, Κιόσης, Όλιεμαν, Πετί, Λαβάγια / Εφραιμίδης (λ), Καρβούνης, Καβαδάς, Μητρόπουλος.
volleynews.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη