Υλικά:
1 κιλό ψάρι πέρκα σε κομμάτια
3 χρωματιστές πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) σε ροδέλες
3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες
2 ντομάτες σε ροδέλες ή ψιλοκομμένες
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και στο τέλος προσθέτουμε και το σκόρδο. Τοποθετούμε σ' ένα πυρέξ την πέρκα και ρίχνουμε από πάνω τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε και τη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 180oC.
Καλή σας όρεξη
1 κιλό ψάρι πέρκα σε κομμάτια
3 χρωματιστές πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) σε ροδέλες
3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες
2 ντομάτες σε ροδέλες ή ψιλοκομμένες
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και στο τέλος προσθέτουμε και το σκόρδο. Τοποθετούμε σ' ένα πυρέξ την πέρκα και ρίχνουμε από πάνω τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε και τη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 180oC.
Καλή σας όρεξη