Αντιφασιστική εκδήλωση – συναυλία την Τετάρτη στην Πλ. Πάρκου

 Αντιφασιστική εκδήλωση – συναυλία
ΠΑΜΕ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Όλοι την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στην Πλ. Πάρκου :

    10.30 πμ, απεργιακή συγκέντρωση
    11.30 πμ, αντιφασιστική εκδήλωση – συναυλία

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Ο ΚΟΙΝΟΣ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες συναντιόμαστε στην Πλ. Πάρκου. Δίνουμε μαχητική απάντηση στους κεφαλαιοκράτες και στο «μακρύ χέρι τους», τη Χρυσή Αυγή.  Σε όσους εξομοιώνουν την πάλη του ταξικού εργατικού κινήματος για καλύτερες μέρες, με τη δράση των φασιστών.

Δε νοείται αποτελεσματική πάλη κατά των εθνικιστές, στους νεοφασίστες, στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής ξεκομμένη από την ταξική πάλη. Ο φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή και καταπιεστική του μορφή. Σαν το πιο θρασύ και το πιο δόλιο πρόσωπο του σημερινού μονοπωλιακού καπιταλισμού που, μπροστά στα αδιέξοδά του, χρειάζεται και τις υπηρεσίες της παρακρατικής τρομοκρατίας και καταστολής των ταγμάτων εφόδου ενάντια στο λαό.

Οι θρασύδειλοι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, αυτοί που χτυπάνε μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους αγωνιστές εργάτες όπως στο Πέραμα, θα πάρουν το μάθημα που τούς αξίζει. Αφού άνοιξαν λογαριασμό με το λαό και τη νεολαία, θα το πληρώσουν.
Επιπλέον, το ΠΑΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να κουβεντιάσουν με τα «παιδιά τους» για το αληθινό πρόσωπο του φασισμού. Η ιστορία του λαού μας διδάσκει. Ο φασισμός τσακίστηκε από την οργανωμένη λαϊκή δράση.
Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη –και πάλι- να τους τσακίσουν. Να τους πετάξουν έξω από σχολεία, σχολές, τόπους δουλειάς, από  κάθε γειτονιά.

ΛΑΜΙΑ       23/9/2013

Διαβάστε περισσότερα: www.gkordis.com

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη