Μια συγκινητική εκδήλωση στήριξης του μοναδικού Έλληνα αθλητή Παραολυμπιακής Ιππασίας Μιχάλη Καλαράκη

Μια συγκινητική εκδήλωση στήριξης του μοναδικού Έλληνα αθλητή Παραολυμπιακής Ιππασίας Μιχάλη Καλαράκη
Ολυμπιακά όνειρα: «Όταν οι πράξεις χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους τα λόγια είναι περιττά!»

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά γνωριμίας αφιερωμένη στο έργο και την πορεία του μοναδικού Έλληνα αθλητή Παραολυμπιακής Ιππασίας. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο χώρο «Μινωική Αυλή» του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου.
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες Παρασκευή ο διεθνούς φήμης προπονητής ιππασίας Clive Milkins, ο άνθρωπος πίσω από την εθνική ομάδα paradressage της Αγγλίας. Ο προπονητής θα γνωρίσει το Μιχάλη Καλαράκη, θα κάνουν μαζί μια προπόνηση και θα δώσει οδηγίες στη Μαριάννα Γραμματικάκη-Βελιβασάκη, προπονήτρια του αθλητή,  σε σχέση με την προπονητική τεχνική που ακολουθείται στην περίπτωση του Μιχάλη.
 Σήμερα στις 9 το πρωί η υπεύθυνη θεραπευτικής ιππασίας έρχεται από την Αθήνα και στη 1 το μεσημέρι ο κ, Παράσχης πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, ο οποίος θα παραμείνει μόνο για 4 ώρες λόγο υποχρεώσεων.
Η σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση, διαγνώσθηκε στον μικρό Μιχάλη σε ηλικία μόλις 1,5 ετών. Σήμερα, μετά από πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή, ο Μιχάλης Καλαράκης , 16 χρόνων, ιππεύει χαμογελαστός το άλογό του, και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι … πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο!
Ο Μιχάλης Καλαράκης, ιππέας με στόχους, πειθαρχημένος και συνεπείς στις προπονήσεις του, κοιτάζει τώρα … προς το Ρίο, όπου φιλοδοξεί να ταξιδέψει το 2016, για να λάβει μέρος στην Παραολυμπιάδα! Πιστός σύντροφος του Μιχάλη σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Donizzeti, το άλογό του.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη