Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει σύνεση, ομοψυχία, κοινή ρεαλιστική πολιτική

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 24 Σεπτεμβρίου 2013- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Μας κυβερνούν αυτοί που εμείς διαλέξαμε. Θα μας κυβερνούν αυτοί που εμείς θα διαλέξουμε. Και τώρα πρέπει να διαλέξουμε.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει σύνεση , ομοψυχία , κοινή ρεαλιστική πολιτική στους βασικούς άξονες απέναντι στους επίδοξους επικυρίαρχους όλου του κόσμου.

Ο λαός αποφασίζει  και επιλέγει τι θέλει

Θέλει ένα κράτος που δεν νοιάζεται για τον πολίτη και τα προβλήματά του; ένα κράτος γραφειοκρατικό και δυσλειτουργικό, σατράπη του πολίτη ; ένα κράτος πελατειακό στελεχωμένο από ανίκανους και άχρηστους κομματικούς φίλους ή μήπως, αντιδρώντας σʼ αυτούς, θέλει ξύλο, μπουνιές κλωτσιές , ρόπαλα, μαχαίρια και αργότερα πιστόλια και καλάσνικωφ που όμως δεν λύνουν κανένα πρόβλημα αλλά εγγυώνται πολύ αίμα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει έναν σοβαρό πατριωτικό πολιτικό λόγο, μια σοβαρή υλοποιήσιμη πολιτική με στόχο την επίλυση των μεγάλων πολιτικών και εθνικών προβλημάτων αλλά και την άμεση επίλυση των καθημερινών οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων των Ελλήνων πολιτών.

Δημοκρατία έχουμε εμείς αποφασίζουμε.

Δημοκρατία έχουμε εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον μας.
 Ν. Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη