ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται, βάσει ανακοινώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα που αφορά το Μέτρο 112 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών".

Η ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Ε. σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για τα κριτήρια επιλεξιμότητας των δικαιούχων, τις δεσμεύσεις και το ύψος ενίσχυσης του προγράμματος, προσφέροντάς σας παράλληλα, μια δωρεάν προαξιολόγηση  του φακέλου σας.

Αναλογιζόμενη την τάση επιστροφής στην ύπαιθρο και τον πρωτογενή τομέα, η εταιρία μας διοργανώνει εκπαιδευτικό κύκλο σεμιναρίων για θέματα που αφορούν τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών, καθώς και οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που πρέπει να τηρούνται μετά την ένταξη σε αυτό.

ΥΨΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ


Τα ποσά επιδότησης κυμαίνονται ανάλογα με την περιοχή μόνιμης κατοικίας, τον προσανατολισμό της παραγωγής και το επίπεδο εισοδήματος της εκμετάλλευσης.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Θεματική ενότητα Νέων Αγροτών για τα πρώτα βήματα, τις προϋποθέσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Εγκατάστασης Νέων Αγροτών και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτό για τους ωφελούμενους.
Our mailing address is: 
 ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
Κωνσταντινουπόλεως 211
Ορεστιάδα, Έβρος 68200
Greece

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη