Μήνυσαν ζαχαροπλάστη επειδή έφτιαξε κέικ σε σχήμα φαλλού!

Μήνυση από δύο γυναίκες υπαλλήλους του δέχθηκε ένας ζαχαροπλάστης από την Αυστρία, ο οποίος έφτιαξε κέικ σε σχήμα φαλλού. Οι δύο γυναίκες τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση και η ακροαματική διαδικασία έγινε χθες σε δικαστήριο του Σάλτσμπουργκ.

Οι δύο γυναίκες δήλωσαν προσβεβλημένες από το προϊόν και ζητούσαν αποζημίωση 3.000 ευρώ. Τελικά μετά την ακροαματική διαδικασία ο εναγόμενος και οι ενάγουσες συμφώνησαν εξωδικαστικά σε άγνωστο ποσό προκειμένου να αποσύρουν οι γυναίκες την αγωγή.

Ο 47χρονος ζαχαροπλάστης υποστήριξε ότι έδειξε στις γυναίκες το κέικ γιατί ήταν ο τύπος γλυκού που έχει μεγάλη ζήτηση σε πάρτι πριν από τους γάμους και γιατί ήθελε να το προωθήσουν στην αγορά.

Σύμφωνα με τους Austrian Times, ο συγκεκριμένος ζαχαροπλάστης εξειδικεύεται στην παρασκευή βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων ενώ η ίδια πηγή αναφέρει πως οι δύο γυναίκες έχουν απολυθεί.

Πηγή: typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη