Ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης
Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης «Φωνάζει ο κλέφτης» στο Κηποθέατρο Παπάγου την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Η αγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, ένα έργο ιδιαίτερα επίκαιρο στην εποχή μας, ανέβηκε σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου, σκηνικά Άσης Δημητρολοπούλου, κοστούμια ΄Ασης  Δημητρολοπούλου-Ελένης Δουνδουλάκη, φωτισμούς  Στράτου Κουτράκη.  Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν η Υρώ Μανέ και μαζι της οι Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς,  Σταύρος Μερμήγκης, Χρύσα Κλούβα, Μαρία Γίτσα και ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.
Η παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης πραγματοποίησε περιοδεία σ΄όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και παρουσιάστηκε επίσης στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τη Χίο και τη Μυτιλήνη για να καταλήξει στο Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα όπου δόθηκε η τελευταία παράσταση με πλήθος κόσμου. Οι θεατές, ανάμεσά τους και η κόρη του Δημήτρη Ψαθά,  Μαρία Ψαθά και η εγγονή του Λένα Νίτσου-Ψαθά,  απόλαυσαν μια βραδιά κλασικής κωμωδίας και χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς.
Στην παράσταση αυτή την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκαν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος  Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Παπάγου Βασίλης Ξύδης, η π.Δήμαρχος Ψυχικού Ειρήνη Κατσαρού, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Τέλος παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν τους συναδέλφους τους οι ηθοποιοί:  Νένα  Μεντή, Μιμή Ντενίση, Bar-Bar Κώστας Παναγιωτόπουλος, Νίκος Κουτελιδάκης, Βασίλης Θωμόπουλος, Μαρία Λεκάκη, Νίκος Αρβανίτης, Γιώργος Καρτάλος, Κώστας Βενετσάνος,  Θανάσης Βισκαδουράκης, Βασίλειος Παλαιολόγος, Σπύρος Μπιμπίλας κ.ά. 







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη