Μήνυμα ελπίδας και ζωής από την Χαρούλα Αλεξίου αύριο στην εκδήλωση «για τον καρκίνο του μαστού»

Η μεγάλη ερμηνεύτρια του Ελληνικού Τραγουδιού θα είναι αύριο Παρασκευή, στις 7:00΄ το απόγευμα, στο δημοτικό θέατρο της Λαμίας, για να τραγουδήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει «για τον καρκίνο του μαστού» ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ” μαζί με το το «΄Αλμα Ζωής» !!!!
Η Χαρούλα Αλεξίου, που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο κάλεσμα που της απηύθυνε ο “ΣΥΝ στον ΑΝΘΡΩΠΟ” θα έχει μαζί της και τέσσερις κορυφαίους σολίστες που θα τη συνοδέψουν με πιάνο , κιθάρα , κοντραμπάσο και σαξόφωνο σε κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της…..
«Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 -9-2013
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΩΡΑ 7.00 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
GREECE-RACE-FOR-THE-CURE-2013-LOGO(1)
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «΄Αλμα Ζωής» κατά τη φετινή διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Greece race for the cure θα πραγματοποιήσει το μήνα Σεπτέμβριο πέντε ενημερωτικές εκδηλώσεις για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Πρόκειται για μια συμβολική σκυταλοδρομία ενημέρωσης με τερματισμό την Αθήνα. Οι πέντε πόλεις συμβολίζουν τα πέντε χρόνια διοργάνωσης του Αγώνα από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ .
Η Λαμία επιλέχθηκε ως μία από τις πέντε πόλεις γνωρίζοντας και εκτιμώντας από προηγούμενη συνεργασία μας τη δυναμική του Συλλόγου μας “ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ”και το σοβαρό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την ενημέρωση των γυναικών της πόλης μας στο μείζον θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Την εκδήλωση θα τιμήσoυν με την ευγενική και εθελοντική τους παρουσία η μεγάλη ερμηνεύτρια του Ελληνικού Τραγουδιού ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ και τέσσερις κορυφαίοι σολίστες που θα τη συνοδέψουν με πιάνο , κιθάρα , κοντραμπάσο και σαξόφωνο σε μερικά από τα γνωστά της τραγούδια.
Ομιλητές της εκδήλωσης :
Βασίλης Βενιζέλος , Διευθυντής Κέντρου Μαστού Νοσοκομείου Μετροπόλιταν
Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ,Εθελόντρια
Ελένη Λέκκα, Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»
Έλυα Κουρέντα, Ταμίας του Πανελληνίου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» , Εθελόντρια
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων.

 http://fonografos.net

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη