Νίκος Σταυρογιάννης από τη Λοκρίδα: Η ΛΑΡΚΟ είναι μοχλός ανάπτυξης, όχι εμπόρευμα της κυβέρνησης

Νίκος Σταυρογιάννης από τη Λοκρίδα για τη ΛΑΡΚΟ: Η ΛΑΡΚΟ είναι μοχλός ανάπτυξης, όχι εμπόρευμα της κυβέρνησης

Στη Λαϊκή Συνέλευση που διοργάνωσε ο Δήμος Λοκρών στη Λάρυμνα παραβρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας ΜΕΡΑς Νίκος Σταυρογιάννης.
Στην τοποθέτηση του ο Νίκος Σταυρογιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της ΛΑΡΚΟ, όχι μόνο για την απασχόληση και την περιφερειακή ανάπτυξη στους 5 νομούς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία, αλλά και για το σύνολο της εθνικής οικονομίας ως η μοναδική εταιρεία παραγωγής σιδηρονικελίου στη Ευρώπη των 27.
«Η ΛΑΡΚΟ -ως κατεξοχήν εξαγωγικού προσανατολισμού επιχείρηση- μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, ένας μοχλός ανάπτυξης που χρειάζεται η πατρίδα μας και η κοινωνία. Η καθετοποίηση της παραγωγής της, δηλαδή η παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα μπορεί και πρέπει να προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία στην εθνική μας οικονομία αλλά και στην περιφέρεια μας» τόνισε ο Νίκος Σταυρογιάννης.
 «Θα μας βρουν απέναντι σε κάθε προσπάθεια να ξεπουλήσουν ή να κλείσουν την εταιρεία. Η ΛΑΡΚΟ είναι μοχλός ανάπτυξης και όχι εμπόρευμα για ξεπούλημα. Να αλλάξουν πολιτική τώρα.» σημείωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης ο οποίος προέβλεψε την περιθωριοποίηση της κυβέρνησης υπό το βάρος της αδιέξοδης πολιτικής της σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η ανοχή και η υπομονή της κοινωνίας και των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ τελείωσε. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν τότε οι ίδιοι πολίτες θα τους βάλουν στο περιθώριο, αναδεικνύοντας μία κυβέρνηση ικανή να διαμορφώσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα εθνικής επιβίωσης και –κυρίως- μια κυβέρνηση θεσμικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η πατρίδα μας».









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη