Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

 
Η  Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα:
"Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα μας γύρισε πολλές δεκαετίες πίσω, σε περιόδους της ελληνικής ιστορίες όπου η βία και ο φόβος κυριαρχούσαν στη χώρα μας καταλύοντας, ουσιαστικά κάθε έννοια Ελευθερίας και Δημοκρατίας. Δυστυχώς, έγινε αυτό το οποίο όλοι φοβόμασταν, εδώ και καιρό, ότι θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της τρομοκρατικής δράσης της Χρυσής Αυγής. Θρηνήσαμε την  ανθρώπινη ζωή ενός νέου ανθρώπου ο οποίος έπεσε θύμα της νεοναζιστικής συμμορίας.
Σήμερα, η  οργανωμένη Πολιτεία οφείλει να λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας και να τερματιστεί η φασιστική δράση της Χ.Α.  
Απαιτείται επίσης η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των Δημοκρατικών Δυνάμεων, ώστε να προασπιστεί η ομαλή λειτουργία της πολιτικής ζωής της χώρας. Τα πολιτικά κόμματα, οι  κοινωνικοί φορείς, τα συνδικάτα και η νεολαία οφείλουν να δώσουν δυναμική απάντηση, στη Χ.Α. και σε όποιον ονειρεύεται να μας γυρίσει πίσω, σε σκοτεινές εποχές, ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν τρομοκρατούνται και θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία για την οποία τόσοι αγώνες δόθηκαν  και τόσο αίμα χύθηκε.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων".

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη