Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει σύνεση, αμοιβαίες υποχωρήσεις και συνεργασία για την αντιμετώπιση της σημερινής κατάστασης

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 22 Σεπτεμβρίου 2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Κανένας δεν εγκρίνει πράξεις βίας πολύ περισσότερο ένα φόνο. Μπορεί ένα κόμμα να εκφράζει όποια ιδεολογία θέλει ότι και αν πρεσβεύει αυτή η ιδεολογία, ακόμη και αν είναι αντιδημοκρατική (κομμουνισμός  φασισμός κτλ) . Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας. Αυτό όμως που πρέπει να ανησυχεί και ιδιαίτερα θα πρέπει να βάζει σε σκέψεις κάποιους …. υπερδημοκράτες είναι ότι βρίσκονται πολίτες και μάλιστα μεγάλο ποσοστό πολιτών που εγκρίνουν και ψηφίζουν κόμματα που εκφράζουν τον απόλυτο ολοκληρωτισμό. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ψηφίζουν αυτά τα κόμματα ακόμη και όταν έχουν δείγματα βιαίας συμπεριφοράς .

Σήμερα αποστολή του κράτους είναι με την συμπεριφορά του και τις πρακτικές του να απομονώσει τους ακραίους , τους εκφραστές και των δύο άκρων. Και το κυριότερο να αποφευχθεί το αίμα.

Χθες η ΛΑΡΚΟ αύριο οι εκπαιδευτικοί, ύστερα ο ΟΣΕ, η ΑΕΔΥ, η ΓΣΕΕ και άλλοι. Πολλοί οι θιγόμενοι , πολλά και σοβαρά τα προβλήματα με αποτέλεσμα κάθε είδους και εντάσεως διαμαρτυρίες. Πρέπει να αντιμετωπισθούν από το κράτος με σύνεση νε διαλλακτικότητα και με ουσιαστικό εποικοδομητικό διάλογο. Και προς θεού ΟΧΙ ΑΙΜΑ.

Πολιτικές διαφορές πολλές και σημαντικές . Πολιτικές αντιπαραθέσεις ; Ναι. Είναι φυσικό σε μια δημοκρατία αλλά προς θεού ΟΧΙ ΑΙΜΑ.

Τα πολιτικά πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο . Ο πολιτικός κόσμος είναι αυτός που βάση του συντάγματος χειρίζεται την κατάσταση και παίρνει τις αποφάσεις .Οι πολιτικοί είναι οι μόνοι και απόλυτα υπεύθυνοι για το τι θα συμβεί .

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει σύνεση, αμοιβαίες υποχωρήσεις και συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση της σημερινής σοβαρής κατάστασης και για την αποφυγή (το σημαντικότερο όλων) αιματοχυσίας                                                                                                                                                        
                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη