Πρωτιές του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Λαμίας Jockey Club στον 3ο αγώνα ιππικής αντοχής 2013


Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας «Jockey Club»

                                                                                               Ροδίτσα, 24 / 09 /2013
«Αποτελέσματα 3ου αγώνα ιππικής αντοχής 2013»

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013, ο 3ος αγώνας πρωταθλήματος ιππικής αντοχής στην Κορόπη του Δήμου Νότιου Πηλίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και με διοργανωτή τον Ιππικό Φυσιολατρικό Όμιλο Μηλεών.
Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 27 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Ανάμεσά τους 3 αθλητές του Α.Ι.Ο.Λ. Jockey Club, οι οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς.
Ο Χρήστος Κωνσταντίνου, αθλητής και προπονητής του ομίλου τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία των 90km σε 7h 25 min ενώ οι Θοδωρής Θεοδωρογιάννης και Ιωάννα Τσιουκάνη τερματισαν επιτυχώς στις κατηγορίες των 60 και 30km αντίστοιχα κατοχυρώνοντας το δικαίωμά τους να συμμετέχουν σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας για την αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στην Αθήνα.
 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας Jockey Club, είναι αθλητικό σωματείο το οποίο ιδρύθηκε το 2010 και από το 2011 είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.
 Η ιππική αντοχή αποτελεί επίσημο ιππικό άθλημα κατά το οποίο το ζεύγος ιππέα- ίππου καλείτε να καλύψει μια συγκεκριμένη απόσταση σε ορισμένο χρόνο με κύριο μέλημα όμως την ευημερία του ίππου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη