Πυργετός – Αχιλλέας Δομοκού 0-2

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Δομοκού, αυτή τη φορά στην έδρα του Πυργετού Λάρισας, με τον Ζαχαράκη να είναι ο πρωταγωνιστής.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι που διαιτήτευσε ο κ. Ρούσης από τη Θεσσαλία, αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Ζαχαράκη στο 82’ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, ο Αχιλλέας Δομοκού πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με τον Πυργετό να παραμένει χωρίς τη χαρά των τριών βαθμών για ακόμα μια αγωνιστική.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Νίκος Αργυρούλης): Αγριόδημος. Μαντζαφούλης, Καλφούντζος, Λιάκος, Πότσης, Γκαραλιάκος (54' Ζαφειρίου), Νάστας, Καψιώχας (46' Αργύρης), Βελετάνης, Διβανές, Σάββας (58΄Καραβασίλης)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Αχιλλέας Καμπάς): Γιολδάσης, Τσιλίκας, Ράπτης, Μέντες, Μπατής, Κάππος, Κούλπας (67' Μπομπάνα), Κεϊτά, Μπουγιώτας (87' Αναστασίου), Φραδαράκου (73' Ζαχαράκης), Καλαμάτας

  Δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα του ομίλου

Onsports.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη