Δωτιέας Αγιάς – Λαμία 1-2

Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας η Λαμία ανέτρεψε το σκορ και πήρε σημαντική νίκη στη Θεσσαλία επί του Δωτιέα, συνεχίζοντας αήττητη την πορεία της όντας στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Δωτιέας Αγιάς μπήκε στο ματς πολύ δυνατά και πήρε προβάδισμα στο 4’ με τον Τσανάκα, όμως στο 16’ με τον Διαμαντίδη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το φάουλ που εκτέλεσε ο Ζλάτκοβιτς στο 25’ ήταν αυτό που έκρινε το ματς, αφού κατέληξε στα δίχτυα του Μάλτζαρη και χάρισε στη Λαμία τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους οποίους έφτασε στους 13 και την κορυφή της βαθμολογίας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Πολύζος, Τσανάκας, Κατσίκης (80' Ριζούλης), Ντακούλας, Πετρουζέλης, Καρλιάμπας (70' Σιμούλης), Τσιρογιάννης, Γούτος (46' Λώττας), Τζόλας, Τσατσαλίδης
ΛΑΜΙΑ (Περικλής Αμανατίδης): Φυρινίδης, Παπαστεργίου, Κοντοχρήστος, Μικριτσιάν, Γόγολος, Παπαδήμας, Αντωνίου, Ζλατκόφσκι (70' Μαλισιώβας), Κόλεφ (60' Ταμάμης), Διαμαντίδης, Κυπτίου (82' Πάνος).

onsports.gr

Φωτό: arenalarissa.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη