Θ. Τουσιάδης: Κανένας από τους 300 της σημερινής βουλής δεν θα πρέπει να επανεκλεγεί

Του Θ. Τουσιάδη
Συγκινητικό το ενδιαφέρον βουλευτών για την ΛΑΡΚΟ και για άλλα προβλήματα  του Ελληνικού λαού αλλά δεν πείθουν ( ειδικά οι κυβερνητικοί).
Πάντα στο πλευρό των εργαζομένων αλλά όταν τα αντεργατικά – αντιλαϊκά νομοσχέδια φτάνουν στην βουλή για έγκριση όλο το μαντρί ……. «ναι σε όλα» . Σα δεν ντρέπονται ! Αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης μια μεγάλη υποκρισία .Πάντα και σε όλα κατά της κυβέρνησης. Αλλά φωνάζουν για να φωνάζουν αφού ξέρουν ότι με την ψήφο τους στην βουλή τίποτα δεν αλλάζει, δεν μπορεί να αλλάξει.

Όμως πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν εάν ήθελαν . Ένας βουλευτής, πχ στην Αθήνα, ένας βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος της αντιπολιτεύσεως , μόνον ένας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ. ΕΛ. ,ΧΑ, ΚΚΕ εάν παραιτείτο , με τους αναπληρωματικούς του, η κυβέρνηση θα ήταν υποχρεωμένη να κάνει επαναληπτικές εκλογές για την εκλογή του ενός βουλευτή ( όπως έχει γίνει και στο παρελθόν) και τότε θα βλέπαμε το τι σήμερα θέλει ο Ελληνικός λαός . Και εάν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έπαιρναν μονοψήφιο ποσοστό θα βλέπαμε ένα είχαν το θράσος να συνεχίσουν να κυβερνούν. Όμως δεν το κάνουν , δεν το κάνουν γιατί δεν το θέλουν προτιμούν να λαϊκίζουν και να ρητορεύουν για «τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού» και «για το δίκιο του εργάτη» , γιατί καλή η βουλή καλός και ο μισθός που παίρνουν .

Μέρος του συστήματος και αυτοί , παίζουν τον ρόλο τους. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές κανένας από τους 300 της σημερινής βουλής δεν θα πρέπει να επανεκλεγεί. Μαύρο σε όλους . Είναι όλοι τους υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι για τα δεινά που υφίσταται σήμερα η χώρα μας και ο λαός της.

                                                                      Θ. Τουσιάδης

                                                               Περιφερειακός Σύμβουλος

                                                         «Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη