Χαλκίδα: 35χρονος Έλληνας και 39χρονος Ινδός κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν, χθες (03-10-2013) πρωινές και μεσημβρινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 35χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος υπήκοος Ινδίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 35χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή και κατασχέθηκαν, τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους (2,35) γραμμαρίων, καθώς και μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (0,2) γραμμαρίου.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας συνελήφθη ο 39χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (0,8) γραμμαρίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη