Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας προτρέπει τα μέλη του να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας: "Μετά και την τροποποίηση του νόμου 4177/2013 αναμένεται για πρώτη φορά η διενέργεια ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων (mid-season sales) που θα διαρκέσουν από 1η μέχρι και 9 Νοεμβρίου (ημέρα Σάββατο). Στον ίδιο νόμο αναφέρεται ότι τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν προεραιτικά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας, έχοντας τοποθετηθεί και στον παρελθόν για το θέμα του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές εκφράζοντας την αντίθεσή του, προτρέπει τα μέλη του να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ! Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη Κυριακή θα είναι το crash test για την επιτυχία της εφαρμογής του νόμου που ψηφίστηκε το καλοκαίρι και, μιλώντας για 7 Κυριακές το χρόνο, ανοίγει την κερκόπορτα για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου. Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τα εμπορικά καταστήματα, μπορούν να τους χαλάσουν τα σχέδια κρατώντας την αγορά κλειστή.

Η Κυριακή στην Ελλάδα είναι αφιερωμένη στην Εκκλησία και την Οικογένεια, δυο από τους θεσμούς που κρατούν σταθερή τη συνοχή της κοινωνίας μας. Θα πρέπει να τη διατηρήσουμε αλώβητη. Στο χέρι μας είναι".

 Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας

Γιάννης Βλαχογιάννης                                                            Γιώργος Στεργιανός

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη