Συνελήφθη 64χρονος για ναρκωτικά στη Λαμία

Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Λαμία
Κατασχέθηκαν (61,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό
Συνελήφθη, σήμερα (12-10-2013) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 64χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (41) γραμμαρίων .
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια στο σπίτι του 64χρονου στη Λαμία, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (20,5) γραμμαρίων, ενώ επίσης από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή 64χρονου.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη