ΛΑ.Ο.Σ.: Νέες δεσμεύσεις για την Ελλάδα, μεγαλύτερη φτώχεια για τον Έλληνα.

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
 Λαμία, 23 Οκτωβρίου 2013 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Επί εβδομάδες , από το πρωί έως το βράδυ, μας βομβάρδιζαν με πιθανές και απίθανες αληθινές  ή φανταστικές  ειδήσεις  σχετικά με την ΧΑ. Και ξαφνικά , μια μέρα , την ίδια μέρα(!) όλα τα ΜΜΕ , τηλεοράσεις και εφημερίδες, σταμάτησαν να ασχολούνται με την ΧΑ και ο ενορχηστρωτής και διευθυντής της ορχήστρας των ελεγχομένων και κατευθυνομένων ΜΜΕ (όποιος και αν είναι αυτός) έδωσε νέα εντολή. Και ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες άρχισαν να μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα από το πρωί έως το βράδυ με ειδήσεις για το ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε στα χέρια κάποιων τσιγγάνων. Λες και δεν ξέραμε, λες και δεν ήξεραν οι «ξερόλες» «μεγαλοδημοσιογράφοι» ότι οι τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρομά αγοράζουν πουλούν νοικιάζουν και γενικά με κάθε τρόπο εκμεταλλεύονται παιδάκια. Τώρα το έμαθαν ! Πόσο αχρείοι , πόσο άχρηστοι και πόσο πουλημένοι είναι! Έχουν καταντήσει μαριονέτες και δεν ντρέπονται.

Και πίσω από αυτήν την αρλουμπολογία περνάνε μέτρα…… περνάνε μέτρα, νέες δεσμεύσεις για την Ελλάδα, μεγαλύτερη φτώχεια για τον Έλληνα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα είναι προγραμματισμένα και πολύ καλά μεθοδευμένα από τους επικυρίαρχους και τα εδώ όργανά τους. Γι αυτό και ο ΛΑ.Ο.Σ. επιμένει ότι όταν έλθει η ώρα, ο Ελληνικός λαός με την δύναμη της ψήφου του , αυτό το άθλιο κατεστημένο ( δεξιό και αριστερό) που μας κυβερνάει και που μας καταστρέφει, εάν θέλουμε κάτι να αλλάξει , πρέπει όχι απλά να το τιμωρήσουμε αλλά να το  ε-ξα-φα-νί-σου-με.
                                                                                   Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη