Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας

Από τις εκλογές που έγιναν στις 5/10/2013 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ) προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη: 
Πρόεδρος Βίκυ Βλαχογιάννη, Αντιπρόεδρος Νίκος Ρίζος, Ταμίας Γιάννος Παρδάλης, Γ. Γραμματέας Βασίλης Νεοφώτιστος, αναπληρωτής Γ. Γραμματέας Σπύρος Μακρυγιάννης και αναπληρωματικά μέλη Τρωγαδή Ευαγγελία, Φιστουρής Στέλιος, Ανδρούτσος Αθανάσιος,. Στην Εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν κατά σειρά Λάππα Βερενίκη-Ανδριάννα, Κιοπεκτζή Μαρινίκη, Χάδου Μαρία.

-Ακόμη, ενημερώνουμε για την τρέχουσα έκθεση του συλλόγου μας. Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί την έκθεση με τίτλο «για την Ιστορία» από το αρχειακό υλικό του Συλλόγου που αφορά την χρονική περίοδο 1999-έτος ίδρυσης- έως 2013.

Στη αίθουσα Τέχνης του ΣΚΕΤΚΕ «Παλιά Δημοτική Αγορά» στη Λαμία εκτίθενται φωτογραφίες, αφίσες, λάβαρα, έντυπα, λευκώματα κ.α. Η Έκθεση θα διαρκέσει από 3/10 έως 23/11/2013 και θα είναι ανοιχτά (μέρες καταστημάτων) πρωί 10.30-13.00 & 18.00-21.00.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη