Εργαστήρια Ενδυνάμωσης στη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Στ. Ελλάδας

«Εργαστήρια Ενδυνάμωσης στη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Στ. Ελλάδας»
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, η Γραμματεία Γυναικών της ΓΣΕΕ και η Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Στ. Ελλάδας στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών» του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» σας προσκαλούν σε εργαστήριο ενδυνάμωσης που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.
Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την ενδυνάμωση της διεκδικητικής και διαπραγματευτικής ικανότητας, καθώς επίσης των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων των συνδικαλισμένων γυναικών.
Το πρώτο εργαστήριο ενδυνάμωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 16:00-21:00, με θέμα «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Συνδικαλιστική δικτύωση με τη χρήση ΤΠΕ» και εκπαιδεύτρια την κα Ιωάννα Σκυλίτση, Ψυχολόγο (Mag.Phil.), Στέλεχος της Δομής Ισότητας, και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΕΚ-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ που βρίσκεται στην οδό Ρ. Αγγελή 59, 1ος όροφος.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κα Ιωάννα Σκυλίτση, τηλ: 22310 51777 και 6974993259, email isotita.lamia@gmail.com
Στο εργαστήριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη