ΛΑ.Ο.Σ.: Τόσα ψέματα ! Τόση κοροϊδία !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 
Λαμία 31 Οκτωβρίου 2013 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Τόσα ψέματα ! Τόση κοροϊδία ! 

Κάθε μέρα ακούμε από τον πρωθυπουργό και διάφορους υπουργούς ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και κάθε μέρα κυριολεκτικά βομβαρδιζόμαστε με νέα μέτρα. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο κάθε απλός Έλληνας πολίτης. Ο κόσμος φοβάται να ανοίξει την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο γιατί είναι σίγουρος ότι κάτι κακό θα ακούσει, κάποιο νέο φόρο , κάποιο νέο χαράτσι. κάποιες μειώσεις στο εισόδημα , κάποιες αυξήσεις στις τιμές.

Θράσος απίστευτο, αναισχυντία, υποκρισία και πλήρης αδιαφορία για την ανέχεια και  την δυστυχία που προξενούν στον Ελληνικό λαό προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων εντολοδόχων , των αφεντικών τους.

Και τους ανεχόμαστε ; Δυστυχώς ναι! Ακόμη τους ανεχόμαστε…….

Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ότι από τους 300 που σήμερα είναι στην βουλή κανένας δεν πρέπει να εκλεγεί για την επόμενη βουλή, όποτε και αν γίνουν εκλογές. Είναι όλοι ένοχοι ή συνένοχοι για την καταστροφή της Ελλάδος

Όταν έλθει η ώρα . Όταν γίνουν εκλογές , όποτε γίνουν εκλογές , μαύρο και στους 300 της σημερινής βουλής, μαύρο στα κόμματα της σημερινής βουλής

Νέοι  άνθρωποι, νέες ιδέες , νέους προσανατολισμούς, νέα πολιτική. Αυτό χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα.
                                                                                   Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη