Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με κατίκι Δομοκού!

Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με κατίκι Δομοκού
Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με κατίκι Δομοκού
Συστατικά
  • Γαλοπούλα κιμάς 500 γραμ.
  • Κρεμμύδια φρέσκα2 τεμ.
  • Ψωμί 2 φέτες
  • Κύμινο 1 κ.σ.
  • Μαϊντανός ½ ματσάκι
  • Αυγά 3 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 4 κ.σ. και λίγο για το ψήσιμο
  • Πάπρικα γλυκιά ½ κ.γ.
  • Ρίγανη ½ κ.γ.
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι 2 κ.σ.
  • Κατίκι Δομοκού 2 συσκ. (των 250 γρ)
  • Τυρί γραβιέρα τριμμένη ½ φλιτζάνι τσαγιού
  • Δυόσμος 2 κ.σ. ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Τρίβουμε το μουσκεμένο ψωμί στο μπλέντερ και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον μαϊντανό.

Ζυμώνουμε τον κιμά με το ψωμί, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά και 2 από τα αυγά και πλάθουμε τον κιμά σε κεφτεδάκια.

Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε σε 4 ατομικά πυρίμαχα σκεύη με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 175° για 20 λεπτά.
Ανακατεύουμε το κατίκι με τα 1 αυγό, τον δυόσμο και τη γραβιέρα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μείγμα στα κεφτεδάκια.

Ψήνετε στους 195° για άλλα15 λεπτά περίπου μέχρι να αποκτήσει το γιαούρτι χρυσόξανθη κρούστα και σερβίρουμε.
 
 
http://www.nikas.gr/

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!